Fyra bra bokföringsprogram

Idag finns det mycket att tänka på när det kommer till att få snabb och effektiv hjälp med ditt företags bokföring. Inte minst så finns det många bokföringsprogram där ute som kan hjälpa dig att organisera allt som att göra har med denna på ett mycket enkelt sätt.

Här kommer en lista med fyra bra bokföringsprogram som du dessutom hittar på nätet. (Kan det bli bättre?)

1. E-conomic

Detta är ett program som till en början utvecklades för danska företag, men som nu finns översatt och anpassat till väldigt många olika länder, däribland Sverige. Enligt företaget själva så används det av över trettiotusen företag i hela världen. De har dessutom en rad olika prisnivåer beroende på hur stort ditt företag är.

2. Speed ledger

Detta är ett välintegrerat bokföringsprogram som är perfekt anpassat för ett företag som är mycket ute på nätet. Inte minst så kan du importera information från din internetbank och även på andra sätt göra så att allt blir smidigt.

3. Fortnox

Ännu ett webbaserat program som används av många företag i Sverige. Det är dessutom ett av de absolut billigaste bokföringsprogrammen som du kan använda dig av, utan att för den skulle erbjuda sämre redovisningsmöjligheter.

4. Kapitas

Detta är också ett mycket väl använt bokföringsprogram som dessutom har de fördelarna att det är gratis. Begränsningen med gratisversionen är dock att det bara kan användas om ditt företag har mindre än tio anställda. För fler måste man betala.

Detta var en kort och smidigt genomgång av fyra riktigt bra bokföringsprogram som används av många företag runt om i Sverige.